Clairvoyance.

Clairvoyance er evnen til at se de ikke fysiske ting, altså ånder, engle, alfer, nisser og energi generelt. Det fantastiske med clairvoyance er at det også kan bruges til at gøre klarhed over ens liv, og måske give en forklaring på hvorfor man er som er, eller man har det som man har det.
Det er den meget korte version.

Clairvoyance er tit også den evne der bruges når der skal laves husrensninger, og der er også mange healere der har den evne. Jo mere man arbejder med sig selv og den åndelige og spirituelle verden generelt, jo tættere kommer man på at udvikle den side af sig selv der kan bruges til at arbejde med clairvoyance. Den vil i hvert fald ligge tættere på. Hvis man kommer til en clairvoyance-session vil man opleve at den clairvoyante lige skal stille ind på dig. Dvs. at åbne op for de 7 chakraer, ved at visuelt tilføre chakraerne energi så de kommer op i svingninger, og er klar til at arbejde med den åndelige verden.

Så bliver der bedt om beskyttelse og rummet du og clairvoyanten befinder sig i, bliver beskyttet af hvidt lys som clairvoyanten står for.

Så er clairvoyancen faktisk i gang, og den clairvoyante vil her være i stand til at se ting om din fortid, nutid og fremtid.
Clairvoyante er forskellige; nogle er gode til at se fortiden og hvad der fysisk skete, og andre er gode til at se følelser. Andre er igen gode til blandingen. Visse måder at bruge clairvoyance på, er sværere end andre. Eksempelvis er det svært at finde/se genstande, selvom det klart er muligt. Når ting bliver meget fysiske, såsom at finde ting eller personer, så kræver det mere af den clairvoyantes system, og der skal bruges mere energi. Der er så her også større chancer for ‘fejl’.

Det bedste du kan gøre er at finde en du føler er god for dig(så har de som regel noget til dig der kan bruges for dig). Hvad der kan bruges for dig, er ikke nødvendigvis det der kan bruges af andre.

Det er ligesom med medicin; 2 forskellige mennesker skal måske ikke have den samme medicin for samme sygdom.

Det er en god idé at få optaget en session for at kunne høre den igen senere; mange gange kan man opleve, når man høre den igen senere, at ting er gået i opfyldelse og på en anden måde end man havde regnet med.

God fornøjelse 🙂