-
(29)
<
(9) Bettina N. J.
Thu, 5 March 2015 17:21:04 +0000

Jeg tror ikke, jeg havde været hos Jesper i 5 minutter, da tårerne løb ned ad kinderne på mig. Jeg blev chokeret over at hans første udmelding i den grad fortalte, hvor jeg er i livet netop nu, og sådan fortsatte hele sessionen. Jesper fik mange ting til at give mening på et meget højt plan, og jeg kan mærke allerede nu, hvor jeg lige et kørt fra ham, at han har sat gang i en voldsom positiv udvikling hos mig. Jeg er sikker på, Jesper bliver en stor del af mit liv på den ene eller den anden måde. Tak Jesper!! Alle folk burde have en Jesper Nellemann!

(8) Louise
Sat, 31 January 2015 22:21:02 +0000

Tak for et håb om balance og ro i mit ellers kaotiske liv.... Jeg må sige at du, Jesper, virkelig gav mig råd, vejledning og stof til eftertanke ved krop-sind og Ånd messen i Falkonær centeret på Frederiksberg. Tak fordi du mindede mig om tilgivelse og kærligheden.
Jeg kan afgjort anbefale dig til anyone og vil hel sikkert søge dig en anden god gang. Tak

(7) Karina A
Fri, 19 December 2014 10:28:46 +0000

Kære Jesper,

Tusind tak for en super fantastisk clairvoyance.
Jeg har prøvet et par clairvoyancer før, men er dybt imponeret over din kunnen.
Du ramte fuldstændig plet, ved alt hvad du sagde, og de ting der til at starte med, ikke gav så meget mening, gav pludselig mening i løbet af timen med dig. Du fik derfor rundet alt af til sidst, og jeg gik ud med en følelse af, at du hjalp mig med at få sat ord og handling på det der sker omkring mig lige nu, men bestemt også fremadrettet.
Du fik sagt ting, som du ikke havde nogen chance for at vide, og du gav mig i den grad mod på, at komme videre med nogle ting.
Jeg kan varmt anbefale en tid hos Jesper, også selv om man bare er nysgerrig på hvad det er.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt Jesper.

De varmeste jule hilsner
Karina


(6) Henriette Hertz
Thu, 23 October 2014 11:40:50 +0000

Jeg har haft fornøjelsen af både at være til clairvoyance og en karmasession hos Jesper og det har været ikke mindre end fantastisk. Jesper er sød og imødekommen og skaber en afslappende stemning, så man med det samme føler sig velkommen. Ikke nok med at jeg er blevet klogere på mig selv, så gav Jesper mig også nogle gode råd, som jeg allerede kan mærke har hjulpet mig i en positiv retning.
Jeg kan kun give mine aller varmeste anbefalinger og det er ikke sidste gang jeg er kommet på besøg hos Jesper.
De kærligste hilsner fra
Henriette

(5) Will
Sun, 23 February 2014 19:01:19 +0000

Jesper hjalp mig igennem en meget svar tid, men han fik arbejdet med mig så kom jeg ud på den anden side stærkere end nogen siden. Jeg viste at Jesper ville være god for mig men da jeg desværre også var faldet ned i en meget sort ring fyldt med negativitet kunne jeg ikke selv se det på det tidspunkt men som tiden gik blev jeg mere mig selv igen, fri og mere ren og positiv. Jesper har været en meget stor del af mit livs vej. Jeg kan varmt anbefale Jesper.
Jeg takker dig af hele mit hjerte Jesper.

(4) Zia
Wed, 12 February 2014 00:19:47 +0000

Jesper hjalp mig på et meget svært tidspunkt I mit liv. Han var en af nøglerne, der skulle til at få vendt om på mit liv. Og det må man sige det er! Jeg har aldrig haft det bedre. Tak Jesper fordi du satte gang I en lavine af gode ting og ændringer I mit liv. Jeg er dig evig taknemmelig.
Helt klart store anbefalinger herfra.
Zia

(3) Maria Stevens
Wed, 12 February 2014 00:18:34 +0000

Kære Jesper
Du er en usædvanlig person, din clairvoyance gav mig nogle gode redskaber som jeg kan tage med mig i min hverdag. Jeg blev bekræftet i enkelte tanker, hvilket gav mig mere blod på tanden i min karriere og mit liv generelt.
Tak for hjælpen. Jeg sender dig her min anbefaling.
Varme hilsner
Maria Stephens

(2) Kasper Svane
Wed, 12 February 2014 00:12:29 +0000

hey alle sammen der ser dette opslag. Jesper har nu arbejde med mig i over et år nu og har været super glad for det. Jeg synes han kommer godt rundt i de ting han gør og hjælper en rigtigt meget og jeg har tænkt mig at forsætte ved ham. Kasper Svane


 (1) jesper nellemann
Wed, 12 February 2014 00:23:46 +0000

Velkommen til gæstebogen.
Skriv gerne om din oplevelse om clairvoyancen, ris og ros.
Jeg glæder mig til de nye indlæg.


Jesper Nellemann<

 Navn *
 Email *
 Hjemmeside
 Tekst *
* Obligatorisk

Antispam measures
Skriv venligst bogstav og tal kombinationen i feltet.
1 + 3=

One Comment

  1. Pingback: 1salubrious

Comments are closed.