Hvad er en husrensning?

En husrensning, er når en clairvoyant, en healer, eller en der kan arbejde med energi, kommer ind i dit hjem og fjerner uønsket energi, som laver ravage.


Når man er lidt mere sensitiv end andre over for den spirituelle verden, så kan man nogle gange opleve at den åndelige verden kommer for tæt på. Så kan der ske det at man kan mærke afdøde/energier tæt på sig, eller høre bankelyde.
Dette kan i mange tilfælde godt skræmme folk fra vid og sans (selvom det bedste man kan gøre er at ikke at blive bange for dem/det).
Det der sker når man bliver bange for de åndelige væsner, om det er normale afdøde eller andre energier, er at man åbner op for at de kan komme ind og suge af ens energi, eller det der er værre.

I disse tilfælde er det bedst at bede væsenet om at forlade dit hjem, eller dér hvor du befinder dig. Virker dette ikke, selvom det som regel gør, så kontakter man en clairvoyant som kan kontakte den åndelige verden, som bedre kan give væsenet besked om at det skal forlade lejligheden. Derefter renser de lejligheden med hvidt lys, og sørger for den bliver pakket godt ind i det så den ikke kommer igen. Efter endt session, taler vi om hvordan man undgår sådan en situation igen.
Man kan godt opleve forstyrrelser i ens hjem selvom det ikke er tale om ånder. Feks. er det nogle gange ens “usagte ” energier der giver problemer i hjemmet. Hvis dette er tilfældet, altså på det personlige plan, så er det bare det man arbejder med, så man får ro. Altså en clairvoyance, healing, eller rensning af hjemmet.