Mit navn er Jesper Nellemann og er født i 1986.
Jeg har interesseret mig for det spirituelle og shamanisme siden jeg var 14 år. Jeg er lært op i Healing/clairvoyance/shamanisme (med en nordisk synsvinkel), gennem en ”træner/læremester” siden år 2000. Hun har guidet mig igennem de forskellige udfordringer, som der hører med til at kunne fornemme den spirituelle/åndelige verden.

Jeg har haft disse evner hele mit liv, og har brugt mange år på at undersøge/udforske og hjælpe andre mennesker på egen hånd. Jeg har altid gerne ville lære fra mig af den viden jeg har tilegnet mig. Jeg brænder stærkt for at undervise om den spirituelle verden, både gennem foredrag, og enkelt-undervisning som jeg har haft gode resultater med igennem årene. Derudover kan jeg sige, at jeg altid har kunnet lide viden, så jeg prøver altid at optimere mig selv, både i den spirituelle og i den ”virkelige” verden.
Generelt kan jeg sige, at jeg interesserer mig for verden omkring mig, både med historie, samfund og psykologi.

Omkring 2010 startede jeg for mig selv og begyndte at tage spirituelle/shamanistiske kurser.
Jeg går seriøst til værks (som clairvoyant/shaman), og har et stort know how omkring den spirituelle verden. I sidste halvdel af 2013, gik min store drøm i opfyldelse, og jeg begyndte at arbejde professionelt med det spirituelle.
I 2015 afsluttede jeg bla. kurset Clairvoyant Healer i ‘Center for indre respons’ v/Tove Kofoed.

 


Profil-jesper nellemann