Besættelser kan være mange ting og mange energier. Eksempelvis, og det mest typiske i den spirituelle verden, så er det et medium som mig selv som lader sig overtage af en ånd og giver beskeder videre. Altså lader en afdød overtage din krop for en kort tid. Til forskel fra en normal afdøde kontakt, hvor afdøde ikke overtager din krop men kommunikere med den clairvoyante, som så sender informationerne videre til klienten.

Det kan også være en følelse der besætter dig, hvor du kan få et vredesudbrud, fordi følelsen er uforløst, og det gør at du kan have problemer med at styre dine følelser. Det er her godt at kontakte en healer, fordi deres job er at hjælpe dig, at finde tilbage til din balance igen.

Du kan også blive angrebet af en afdød som besætter dig, det kan de nogle gange gøre gennem drømme, og du føler der er en der lægger sig på dig. Eller du ikke kan bevæge dig når du vågner osv. Du vil nogle gange have evner som du måske normalt ikke har, såsom at snakke engelsk, eller kende vejen hen til afdødes hjem.

Det er her man kan få et medie eller en anden der arbejder med afdøde til at hjælpe dig af med vedkommende. Husk hvis de er kærlige vil de aldrig prøve at overtage din krop.

Du kan også blive besat af en dæmon, eller som jeg kalder det:

Hårdt negativt sammenpresset energi

Populært kaldet en dæmon, som man kender dem beskrevet i biblen eller andre religions skrifter.
Dæmonen er en energiform, som kan være meget fysisk aggressiv, og beregnende. Kommunikation med en dæmon, eller en som er besat af en dæmon, skal ske med yderste forsigtighed, da en dæmon kan være meget farlig. For den besatte og (vedkommende i berøring med en besat). Det kan få nogle alvorlige konsekvenser hvis det løber løbskt. Det er et problem vi ikke hører så meget om, fordi enten bliver det fortrængt, eller skudt hen som en løgn og i bedste fald fantasi. Eller man ”bare” er alvorligt psykisk syg. Min påstand er: Hvad med at det er begge dele? 

Altså dem som ikke kan styre sine Spirituelle evner, og som er psykisk sårbar, så man fordi har en åben spirituel kanal til noget, man ikke kan styre og bliver et let offer for energier og væsner som ikke er positive.

Min teori om hårdt sammenpressede energier er, at de kan være så kraftige at de bliver så subtile så de er ret svære for ”normale” clairvoyante at opdage dem. Men som clairvoyant ville man tit kunne mærke det som om lokalet man er i, bliver tomt, som i stilheden før stormen. Derefter bliver der en sitrende fornemmelse, og så plejer der at komme en spirituel reaktion såsom: ting der går i stykker, en bliver besat, eller at man får det dårligt. Dette er et ydre angreb. Det er her det bedst at få dem væk, jo hurtigere man reagerer på en dæmon, eller hårdt sammenpressede energi, jo bedre.

 Man kan også se fysiske tegn på folk der er besatte med, at deres øjne kan blive sorte, huden kan ændre karakter, det hele sker på minutter eller sekunder, alt efter hvor hurtigt besættelsen opstår. Og så er det straks sværere at komme af med, og kan være farligere fordi så kommer de ind og suger af din sjæl og livsenergi(og det kan man blive rigtig syg af).

Hvordan ved man så om man er besat, eller er pårørende til en? 

 1. De snakker i tunger, og kan blive delvist eller helt overtaget, og man kan nogle gange kommunikere direkte med den der besætter vedkommende. (dette behøver ikke altid være en dæmon) en normal ånd forsvinder igen. En dæmon bliver der gerne i længere tid, eller har hele tiden et sugerør i offeret, eller en krog så de hele tiden kan ”opsnappe” hvad der foregår.
 2. De får blackout og kan ikke huske hvad de har foretaget sig, eller ”bare” besvimer.
 3. De ændre adfærd, bliver sværere at stole på, personen er ligesom væk.
 4. Disse ting opstår gerne efter folk enten har spillet ånden i glasset eller leget med sort magi af en art.

Min erfaringer igennem mindst 15 år siger mig at dem det rammer er:

 1. Folk der leger med spirituelle ting de ikke har styr på såsom sort magi.
 2. Hvis man leger ånden i glasset.
 3. Folk med ubalance i kundalini energien og kundalini rejsninger.
 4. Tit Psykisk sårbare, og folk i kriser kan også blive ramt. 
 5. Dæmonen vurdere bare hvor er der hul og lejlighed så kan i teorien blive ramt.

Hvad kan man gøre ved det?

Det er et spørgsmål om selvudvikling: At lære at styre de evner man har fået enten ved store livsbegivenheder som kriser eller chok. Der er også mange der bare har evnerne fra fødslen.

Nogle bliver bare nemmere angrebet end andre, og så er selvudvikling vejen til at stoppe strømmen af aggressive væsener. Man skal kort sagt tage sit liv alvorligt på en ny måde, og mærke sig selv, for i længden at kunne lukke de huller de her stærke negative energier kan komme ind af.

Er problemet akut her og nu, skal man lave en eksorcisme, som de katolske præster stod for før i tiden. Her går man ind spirituelt ved hjælp af ritualer og formaninger, og kræver at dæmonen forlader ofrets krop, eller ”snyder” dæmonen ud ved at lokke den ud og væk. Alle der laver sådanne ting har forskellige måder at gøre det på. Det vigtigste er at dæmonen kommer væk, hvilket godt kan være en hård omgang da de ”kanaler” dæmonen er kommet ind af, er af psykisk karakter, og derved kan give nogle hårde reaktioner fysisk og psykisk på dem det går ud over. Dæmonen bruger nogle psykiske mønstre/skader at hænge sig fast i, såsom at den besatte føler at han/hun mangler kærlighed. Så vil det være godt bagefter at gå i terapi for den del, fordi det vil så lukke hullet hvor dæmonen eller energien kom ind af….og dér efter ikke kan komme ind igen.

Jeg håber du kunne bruge mine erfaringer til noget ☺

God vind derude.

10 Comments

 1. Pingback: buy cake carts

 2. Pingback: Fun Cup 2024

 3. Pingback: ของพรีเมี่ยม

 4. Pingback: click here to read

 5. Pingback: อะไหล่อุตสาหกรรม

 6. Pingback: Stay in Latvia

 7. Pingback: check it out

 8. Pingback: บาคาร่า ออนไลน์

 9. Pingback: bk8

 10. Pingback: namo333

Comments are closed.